آبنما دیواری خانگی کوچک و بزرگ برای حیاط

آبنما دیواری

آنچه در این مقاله میخوانیم

با اندکی خلاقیت و ایجاد فضاهای آب کوچک مانند حوضچه های کوچک می توان از انواع آبنماهای دیواری بسیار زیبا استفاده نمود . آبنماهای دیواری برای فضاهایی مثل استخر ، روف گاردن ، لابی هتل و رستوران و ویلاها مناسب  هستند ، این آب نماها دارای قابلیت اجرای نور پردازی هم می باشند و نکته مهم آن سرعت کار اجرای بالا و آسان آن می باشد . استخرها بهترین مکان استفاده از آبنمای دیواری می باشند .

آبنما دیواری

استخرها علاوه بر آب بندی های لازم و نیز فضای لازم برای تاسیسات دارای سیستم تصفیه مناسب نیز می باشد . با اندکی ذوق و ابتکار در ساخت آبنما در استخر می توان یک استخر زیبا و جذاب به وجود آورد و از نماهای آبی خاصی که در استخر ایجاد شده است لذت فراوانی را برد .

انواع آبنما دیواری

  • آبنما دیواری سنگی صخره ای
  • آبنما دیواری باغی
  • آبنما دیواری موزیکال
  • آبنما دیواری شیشه ای
  • و…

در ادامه انواع آبنما دیواری را به طور کامل به شما توضیح خواهیم داد پس لطفا با ما همراه باشید.

آبنما دیواری خانگی

یکی از محبوب ترین مدل های آبنما دیواری خانگی می باشد. این مدل از آبنما ها به طور مستقیم بر روی دیوار نصب میشوند و ظاهر زیبایی دارند.

آبنما دیواری خانگی

آبنما دیواری خانگی یک وسیله زینتی و آرامش بخش است که معمولاً در داخل یا خارج از منزل نصب می‌شود. به طور کلی ساختار آبنما دیواری خانگی بدین صورت می باشد که آب از قسمت بالایی آن به سمت پایین سرازیر میشود.

آبنما دیواری آبشاری

در ساخت آبنما دیواری آبشاری طراحان سعی میکنند که کاملا از طبیعت الگو برداری کنند و ظاهر کار را همانند آّبشار واقعی دربیاورند. این مدل از آبنما خانگی تقریبا به اندازه یک طبقه کامل اجرا میشود و آب از قسمت بالایی آن به سمت پایین سرازیر میشود اما در برخی از مدل ها نسبت به نیاز مشتری میتوان به صورت صخره ای و سنگی نیز اجرا کرد.

آبنما دیواری آبشاری

آبنما دیواری باغی

اگر میخواهید فضای دلبرایی در باغ ویلای خود به ارمغان بیاورید بهترین گزینه استفاده از آبنما دیواری باغی می باشد. بهتر است بدانید که قیمت این نوع آبنما ها همانند به عوامل مختلفی از جمله سایز و جنس بدنه و … بستگی دارد. پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات بیشتر در مورد قیمت آبنما صفحه ی مربوطه را مشاهده کنید.

آبنما دیواری باغی

آبنما دیواری استخر

یکی از بهترین تجهیزاتی که میتوانید برای زیبایی هر چه تمام تر محیط استخر خود بکنید استفاده از آبنما دیواری استخر می باشد. این نوع از آبنما ها با توجه به ساختار استخری تولید میشوند تا بتوانند علاوه بر زیبایی ظاهری حس آرامش را نیز با خود همراه داشته باشند.

آبنما دیواری استخر

آبنما دیواری برای حیاط

نصب و اجرای آبنما در حیاط یکی از بهترین انتخاب ها برای زیبایی محیط حیاط خانه یا ویلا باغ می باشد. به طور کلی این نوع از آبنما دیواری به دو دسته کلی توکار و روکار دسته بندی میشوند. در برخی از موارد این نوع آبنما دیواری در حیاط توکار اجرا میشود و فقط آب از دیوار سرازیر میشود و در برخی از موارد هم نسبت به نوع محوطه سازی انجام شده در بیرون و فضای باز اجرا میشود و در کنار استخر و حوضچه ها قرار میگیرد.

آبنما دیواری برای حیاط

آبنما دیواری بزرگ

اگر حیاط خانه یا ویلا باغ شما بزرگ است و میخواهید با قرار دادن یک آبنما دیواری بزرگ و چشم نواز زیبایی و جذابیت آن را دو چندان کنید باید خدمتتون عرض کنیم که کاملا انتخاب درستی کرده اید چرا که استفاده از آبنما دیواری بزرگ در حیاط باعث میشود صدای جریان آب به گوش برسد و شما از صدای آب نهایت آرامش و لذت را ببرید.

جنس آبنما دیواری

آبنماهای دیواری را می توان بر اساس سبک ، مدل و جنس و محلی که مورد استفاده قرار می گیرد انواع مختلفی تقسیم شود که جنس آبنما دیواری می تواند از رزین ، فایبرگلاس ، سنگ و شیشه باشد .

جنس آبنما دیواری

نحوه ی ساخت آبنمای دیواری سنگی

زیرسازی آبنمای دیواری

طراحی آبنما دیواری با استفاده از متریال های جدید مانند سنگ طبیعی ، بتن و چوب به صورت می گیرد که در ابتدا در محیطی که قرار است آبنما دیواری طراحی شود باید عایق سازی (عایق رطوبتی) انجام گیرد که استفاده از رنگ های پلیمری گزینه خوبی برای عایق رطوبتی می باشد .

اجرای حوض یا فضایی برای تجمع آب

در مرحله بعد از آن جایی که در ساخت آبنما ها از واترپمپ برای گردش آب استفاده می شود اگر حجم آب در گردش آبنما زیاد باشد بهتر از حوض یا گودال برای جمع آوری آب استفاده شود . برای اجرای حوض یا فضایی برای تجمع آب باید در این قسمت با استفاده از آجر یا ملات و سیمان محدوده ای که قرار است آبنما ساخته شود ، یک یا دو ردیف آجر چینی شود و روی آن را با کاشی پوشش دهند

زیرسازی آبنما

جایگذاری واترپمپ و حوض اجرا آبنمای دیواری شده

در یک بخش حوض که به دیوار چسبیده است سنگ ها چیده و سپس با ملات به دیوار چسبانده می شوند و بعد دستگاه واترپمپ طوری جای گذاری باید شود که از سمت بیرون سنگ نمود نداشته باشد و هم چنین آبنما برای تحرک آب نیاز به برق دارد که در نزدیکترین جای ممکن که دسترسی به پریز برق دارد باید اجرا شود

پر کردن حوض و راه انداختن آبنمای دیواری

بعد از آن که حوض از آب پر شد می توان آبنما را که به پریز برق زده شده است روشن کرد تا با کار کردن پمپ آب سنگ ها برسد و به صورت طبیعی آب فرود آید .

پر کردن حوض آبنما دیواری

مزایای طراحی و اجرای آبنما چیست ؟

مزایای آبنما دیواری

  • اجرای آبنما در محیط باعث خنک کردن اطراف می شود .
  • طراحی آبنما موجب کاهش استرس می شود .
  • نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی ندارد .
مقالات مرتبط
پروژه‌های آبنما سورن بام
Call Now Button