آبنما

آلاچیق

نور پردازی

دیوار سبز

بام سبز

شما اینجا هستید : خانه -> roofgarden -> روف گاردن پروژه ساعی

روف گاردن پروژه ساعی

پروژه بام سبز ساختمان گلرنگ در خیابان ساعی یکم ، یکی از بزرگترین پروژه های روف گاردن ایران می باشد که طراحی و اجرای آن توسط تیم متخصص شرکت سورن بام صورت گرفته و همچنان در حال اجرا می باشد ، این برج ۱۲ طبقه به خوبی سعی بر ایجاد فضا های سبز در قسمت های مختلف داشته مانند : محوطه ورودی توسط باغچه ، لابی توسط دیوار سبز ، طبقات توسط فلاور باکس ، باغچه دیوار سبز ، روف گاردن و تراس سبز داشته که در این اینجا به توضیح مختصری درباره طراحی و اجرای روف گاردن آن می پردازیم .

نیازمندی های روف گاردن پروژه ساعی :

کارفرمای پروژه در این فضا نیازمند فضای نشیمن بزرگی برای برگزاری مراسم ها و کنفرانس ها بوده که این موضوع بیس اصلی طراحی قرار گرفت تا در کنار داشتن یک فضای نشیمن بزرگ محیطی زیبا نیز قرار داشته باشد ، این پروژه دارای دیوار سبز بسیار بزرگی نیز می باشد که به ارتفاع ۱۲ متر می باشد .

مراحل طراحی و اجرا توسط شرکت سورن بام :

ابتدا کارشناسان ما به خوبی از محل بازدید به عمل آورده تا برداشت های لازم را انجام داده و اطلاعات مورد نیاز برای طراحی را بدست آورند .

سپس نقشه ها و اطلاعات بدست آمده به طراحان تحویل داده شده و کار طراحی آغاز می گردد ، البته طراحی دیوار سبز و اجرای آن قبل از اجرای بام صورت گرفته است ، برای طراحی این بام ، فضای الی و یکدستی که مساحت بیشتری نسبت به فضا های دیگر داشت ، به قسمت نشیمن تعلق گرفت ، مسیر پیاده ( یا مسیر سلامت ) نیز از ورودی ها به کل فضا کشیده شده است طوری که به هم نیز مرتبط باشند ، ورودی اصلی و مهم این فضا توسط مسیری چوبی به قسمت نشیمن وصل شده است که توسط پل چوبی زیبایی از روی باغچه به این قسمت که دارای اختلاف سطحی ۲۰ سانتی است می رسد ، این تفاوت متریال در مسیر ناخود آگاه افراد را به قسمت مورد نظر هدایت می کند .

فضای نشیمن کوچک تری در قسمت شرقی این روف گاردن نیز طراحی شده که همراه فلاور باکس در اطراف آن و یک آتشدان در مرکز می باشد و ویو ( چشم انداز ) زیبایی به اطراف و پارک ساعی نیز دارد و همچنین در مسیر ورودی فرعی این قسمت می باشد .

در بعضی از قسمت ها برای ایجاد مسیر از واش بتن و چمن استفاده شده که جذابیت خاصی برای روف فراهم کرده است ، این قسمت اصلی روف توسط مسیری راهرو مانند که در کناره های آن باغچه وجود داشته و توسط نورپردازی مزین شده است ؛ به قسمتی خصوصی تر رسیده که در آنجا نیز ورودی فرعی دیگر برای محل کنفرانس قرار دارد ، در این فضای خصوصی تر قسمتی برای پخت و پز و آشپزخانه مانند طراحی شده که شامل یک سینک ، باربیکیو و چند میز و صندلی است که دارای اختلاف سطحی کم بوده و متریال آن نیز سنگ شکسته می باشد که جلوه متفاوت تری نسبت به قسمت های دیگر دارد .

در کنار این فضا نیز محل کنفرانس همراه میز و سایه بان چادری با کف ترمو قرار گرفته که این قسمت نیز دارای چشم اندازی به کل شهر می باشد .

در آخر نیز نورپردازی مناسب و زیبایی برای این روف گاردن طراحی شده که توسط پراغ های زمینی و دیواری و … صورت گرفته .


مجموعه های دیگر

نوشته‌های تازه

طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت