باربیکیو یا کباب پز از بهترین روشها برای پخت و پز کردن غذا ها محسوب میشود که امروزه در طراحی تراس، روف گاردن می توان در قسمتی از فضای باز آن ها باربیکیو طراحی و اجرا کرد که یکی از طراحیهای شرکت سورن بام، طراحی باربیکیو روف گاردن فرشته است.

آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleباربیکیو روف گاردن فرشته
یکی از پروژه های تازه به اتمام رسیده روف گاردن در تهران شرکت سورن بام روف گاردن فرشته می باشد که یکی از المان های محوطه سازی که تیم اجرایی شرکت سورن بام در آن روف گاردن اجرا نمودند باربیکو می باشد . با توجه به نوع طراحی و تایید سلیقه کارفرما در این پروژه از باربیکیو گازی استفاده شد . باربیکیو گازی در روف گاردن بسیار راحت و کارآمد برای اکثر افرادی است که می خواهند با خیالی آسوده در فضای خارج از خانه آشپزی کنند . سهولت استفاده و سرعت در پخت و پز یکی از مزایای کباب پز گازی می باشد .

سوالات متداول طراحی باربیکیو روف گاردن فرشته
- باربیکیو چیست؟
- انواع باربیکیو را نام ببرید؟
- مزایای استفاده باربیکیو را بگویید؟
1. باربیکیو چیست؟
کباب کردن قدیمی ترین و متنوع ترین روش پخت و پز در جهان است. با فرارسیدن تابستان و افزایش دما زمان آن فرا رسیده است که همه افراد به بیرون بروند و مدت زمانی را با خانواده و دوستان خود در فضای باز سپری کنند. با اجرای چند المان محوطه سازی ساده در محیط تراس، روف گاردن و… میتوان فضای مناسبی را برای گذراندن اوقات فراغت افراد ایجاد کرد که باربیکیو یکی از همان المانها به حساب میآید.
یکی از المانهایی که در محوطه سازی ویلا، روف گاردن و… مورد استفاده قرار میگیرد المان باربیکیو میباشد که امروزه طرفدار بسیار زیادی بین طراحان،معماران و افراد دارد. برای طراحی و اجرای باربیکیو از چوب و سنگ و آجر نسوز استفاده میشود که انتخاب هر یک از این مصالح به سلیقه افراد بستگی دارد.
باربیکیوهای چوبی و سنگی امروزه توجه افراد را به سمت خود جلب کرده است و اگر افراد بخواهند که در فضای باز محیط با طبیعت ارتباط بهتری را برقرار کنند بهتر است از باربیکیوهای چوبی استفاده کنند.
2. انواع باربیکیو چسیت؟
- باربیکیو گازی
- باربیکیو ذغالی
- باربیکیو آجری سنگی
- باربیکیو گابیونی

3. مزایای باربیکیو روف گاردن فرشته
- کباب کردن به روش مستقیم در حرارت بالا انجام میشود اما در باربیکیو در حرارت کمتر صورت می گیرد که باعث مغز پخت شدن غذا و آبدار بودن آن میشود.
- بر خلاف کباب کردن که موجب تخریب اسید آمینه غذاها می شود ، در باربیکیو به علت حرارت غیر مستقیم ارزش غذایی حفظ میشود.
- از دیگر مزیت های باربیکیو تنظیم دما می باشد که از سوختن غذا در حالت کلی جلوگیری میشود.