پروژه دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا در خیابان گاندی توسط شرکت سورن بام در تاریخ 95/01/25 اجرا شده است. این گرین وال ها بسته به کارخانه تولید کننده آن، جنس صفحات و نوع بیرونی و یا داخلی آن، جزئیات اجرایی متفاوتی دارند . از این رو نمی توان یک روش را برای ساخت آن اجرا کرد. این راه باعث بروز مشکل و از بین رفتن دیوار سبز است.
باید با دقت بیشتری نسبت به اجرای دیوار سبز تخصصی بکار برد و روش های هر شرکتی را با تمام جزئیات آن اجرا کرد تا یک گرین وال زیبا داشته باشید. در پروژه پروژه دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا از سیستم استراکچر سبکی استفاده شده که سیستم نوینی در طراحی دیوار سبز به حساب میاید. قرار گرفتن گیاهان زنده روی این سازه، باعث تقویت سیستم آبیاری قطرهای میشود. استحکام سازه با این سیستم بالا میرود و طول عمر بهتری را تجربه میکند.

نحوه ی ساخت دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا
این مراحل اجرای دیوار سبز در پروژه دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا به کار رفت. این مراحل میتواند در هر پروژه دیگری نیز اجرا شود. با توجه به حساسیت پروژههای مختلف، لازم است که تمام این مراحل برای هر کدام از آنها انجام شود. اگر به دیگر پروژهها دقت شود، این مسیر برای آنها نیز طی شده است.
- آماده سازی بستر
- شاسی کشی با آهن یا با ورق که باید با پوششی مناسب ایزوله شود و همچنین از پوسیدگی آن جلوگیری شود.
- انتخاب درست گل در باکس ها
- تقسیم بندی شاسی داخلی
- لوله کشی
- اجرای نازل آبیاری قطره ای
- نصب دستگاه هوشند
- خاک مخصوص جهت گرین وال
- فیلتر تصفیه آب
- قرار دادن باکس ها در روی شاسی




سوالات متداول دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا
1.چه گیاهانی در این گرین وال طبیعی به کار رفته است
2.مزایای ساخت گرین وال چه مواردی می باشد
گرین وال طبیعی اجرا شده در این شرکت متشکل از گل های پتوس می باشد. این دیوار سبز ترکیبی از قطعات با پوشش گیاهی زنده است که از پیش کاشته شدهاند. گرین وال ها به صورت عمودی و توسط سیستم استراکچر سبکی،که در پشت سازه و با فاصله از نمای ساختمان نصب می شود قرار می گیرند. همچنین از این گرین وال ها علاوه بر فضاهای داخلی ساختمان می توان در فضاهای خارجی نیز استفاده کرد.


مزایای به کار رفته در دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا
از جمله مزایای دیوارهای سبز درجه حرارت محیط را کم تر کرده و نوعی عایق به شمار می آید . زیرا مانع هدر رفتن انرژی ،گرما و سرما می شود. دیوارهای سبز عایق صوتی نیز می باشند . این دیوارها با گرفتن دی اکسیدکربن و تولید اکسیژن همانند فیلتر عمل کرده و هوا را تصفیه می نماید . گرین وال ها با عملیات تبخیری که دارند باعث خنکی هوا می گردد. باعث بهبود وضعیت داخلی و خارجی می شوند و همین مزیت باعث افزایش قیمت ملک می گردد. دیوارهای سبز از ورود گردو غبار به داخل ساختمان جلوگیری می نماید.
شکل تصفیه هوا در دیوار سبز شرکت معماری آرنیکا
ساخت گرین وال های طبیعی علاوه بر ایجاد حس نشاط و شادی بخشیدن به محیط باعث از بین بردن آلودگی هوای محیط اطراف خود می شوند . زیرا گیاهان با جذب دی اکسید کربن هوا می توانند به تولید اکسیژن بپردازند.
اجرای دیوار سبز طبیعی باعث بهبود هوای داخل شرکت میشود. بالا رفتن اکسیژن درون فضا، باعث بهبود عملکرد و راندمان کارکنان نیز میشود. به جز زیبایی و احساس خوب از دیدن گیاهان طبیعی، هوای تازه نیز در بهبود فضا اثرگذار است.