گرین وال طبیعی

گرین وال

آنچه در این مقاله میخوانیم

گرین وال طبیعی ، یا همان دیوار سبز زنده دیواری است که بخشی از آن و یا تمام آن دارای پوشش گیاهی طبیعی  است. دیوارهای سبز بنا به

شرایط ممکن است در محیط داخل یا خارج از ساختمان احداث گردد. هم چنین تکنیک ها و روش های مختلفی وجود دارد که می توان دیوارهای

سبز را در بعدهای  متفاوت به منظور فضاسازی محوطه داخلی ساختمان  و یا نمای بیرونی ساختمان ایجاد کرد.

 

 

دیوار سبز طبیعی در روف گاردن :

روف گاردن

دیوار سبز طبیعی در روف گاردن ، با استفاده از پوشش گیاهان مختلف در بیشتر قسمت ها می توانیم دیوار سبز زیبایی را در فضا های گوناگون ایجاد کنیم . دیوارهای سبز می توانند حس حضور در طبیعت را به افراد القا کنند . به دلیل این که در روف گاردن ها کاشت گل و گیاهان کمتر امکان پذیر می باشد می توانیم قسمتی از روف گاردن را با فلاور باکس های  از پیش ساخته شده در ابعاد مختلف اجرا کنیم . یا قسمتی از دیوار را با گل و گیاهان پوشش دهیم .

فواید بصری زندگی در کنار دیوار سبز 

برای بهتر جلوه دادن به نمای ساختمان های قدیمی و دیوار های بدون کاربرد می توانیم ، یک دیوار سبز خوش طرح و شکوفا را ایجاد کنیم ، که ظاهر ساختمان را به شدت بهبود بخشد و رنگ و بافتی زیبا را به ارمغان بیاوریم . برای بهتر دیده شدن گیاهان می توان با ایجاد دیوار سبز با گیاهان مختلف از رنگ و طرح در نمای داخلی و خارجی ساختمان استفاده کنیم .

 انواع دیوارهای سبز طبیعی

دیوار سبز

1. دیوار سبز طبیعی سیمی :

این نوع دیوار به دیوار یا سازه ساختمان متصل می شود ، سازه بسیار سبکی دارد و شبیه به تور هستند که از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشند ، گیاهان بر روی آن رشد آهسته دارند و به نگهداری مداوم احتیاج دارند .

2. دیوار سبز طبیعی کابلی :

دیوار سبز کابلی برای گیاهانی استفاده می شود که رشد بسیار بالایی دارند و پر شاخ و برگ هستند ، این دیوارها می توانند در قسمت هایی از : پارکینگ ها ، ساختمان های اداری ، فضاهای عمومی و مسکونی را پوشش دهند .

3. دیوار سبز طبیعی هیدروپونیک :

در این دیوارها کاشت بر پایه آب صورت می گیرد و گیاه نیازی به خاک ندارد و تمامی گیاهان از آب تغذیه می کنند . از ویژگی های آن : تنوع بیشتر گیاهان ، ضخامت آن کم می باشد ، می توان در طرح و نقش های مختلف آن را اجرا کرد.دیوار هیدروپونیک شبیه به لوله های نسبتا بزرگ برروی دیوار اجرا می شود.

نحوه ساخت و اجرا دیوار سبز طبیعی :

دیوار سبز

  • دیوار سبزها را باید در قسمت هایی اجرا کنیم که در آن محیط گیاهان قابل رشد باشند و از بین نروند .
  • سیستم های مختلفی برای اجرای دیوارهای سبز وجود دارد که با توجه به آن می توانیم بهترین دیوار سبز را داشته باشیم .
  • نورپردازی در قسمت های مختلف دیوارهای سبز باعث بهتر جلوه داده شدن گیاهان شده و زیبایی محیط را هم در شب و هم در روز دو چندان می کند .
  • انتخاب گل و گیاهان مناسب برای دیوارهای سبز بسیار حائز اهمیت می باشد و این انتخاب بستگی به شرایط اقلیمی و آب و هوایی محیط دارد .
  • سیستم های آبیاری در گیاهان به صورت دستی و اتوماتیک می باشد که در هر دو سیستم باید به نحوی آبیاری صورت گیرد که آب کم یا زیاد به گیاه نرسد تا گیاه از بین نرود .
  • برای داشتن طول عمر بالای دیوارهای سبز هر چند ماه باید کود گیاهان تعویض و یا اضافه شود و مورد نگهداری قرار بگیرد .

 

هزینه اجرا دیوار سبز

 

نگهداری پس از اجرای دیوار سبز طبیعی :

برای طراوت و شادابی گیاهان، نگهداری از آن یکی از مهمترین مراحل پس از کاشت گیاهان و اجرای دیوار سبز است. سیستم آبیاری دیوارهای سبز آسان می باشد،  زیرا به صورت منظم و اتوماتیک انجام می شود و تنها رسیدگی خاک ان مدنظر می باشد که می توان یکی از مراحل مهم پس از اجرای دیوار سبز باشد. این امر استفاده از کودهای ارگانیک که از طریق غبار پاشی یا تزریق در خاک امکانپذیر می باشد که باعث رشد گیاه می شود. محل قرارگیری دیوار سبز باید در فضایی باشد تا حداکثر بهره از نور طبیعی را برد.

دیوار سبز طبیعی را می توان در چه قسمت هایی اجرا کرد ؟

  • داخل ساختمان ها ، لابی هتل هاو …
  • ورودی ساختمان ها ، ادارات ،مراکز تجاری
  • دیوار های ورزشگاه ها و باشگاه ها
  • تالارها
  • باغ ها
  • سالن های زیبایی و مراکز درمانی
  • کافی شاپ ها
  • رستوران ها و…

آبیاری دیوار سبز طبیعی:

سیستم آبیاری اکثر دیوارهای سبز شامل یک  قاب، سلول‌ها و کانال‌های آبیاری قطره ای است.خاک به عنوان یک ماده هدایت کننده در گلدان‌ها عمل

می‌کند. دیوارهای سبز هم چنین به صورت دیوارهای زنده باغ های عمودی  و یا به طور علمی دیوارهای پیچیده گیاهی عمودی نامیده می شوند.

دیوار سبز دیوار ایستاده ای است که به طور نسبی و یا حتی به طور کامل با پوشش گیاهی پوشانده شده است.

دیوارهای سبز بسیار با شکوه و زیبا و مجلل  هستند کاربرد آنها در بام سبز ، نمای دلنشینی را برای ساختمان ایجاد می نماید که صرف نظر

از مزایای زیست محیطی آن ، همگان می توانند از وجود آن لذت ببرند زیرا نمای زیبایی را به محیط می بخشد و هم چنین هوای محیط را پاکیزه نگه می دارد .

مزایای گرین وال طبیعی

  1. ایجاد هوای مطبوع
  2. کاهش آلودگی هوا
  3. تصفیه محیط
  4. کاهش دمای محیط و تنظیم دمای
  5. باعث افزایش روحیه در بیماران

معایب گرین وال طبیعی

  1. امکان نفوذ نم و رطوبت به داخل دیوار
  2. رشد حشرات و آفات و نیاز به استفاده از آفت کش
  3. امکان ایجاد آلرژی در بعضی از افراد

کلام آخر :

در نتیجه دیوار سبز یکی از مهم ترین و پرطرفدار ترین المان های فضای سبز است که به دلیل قیمت مناسب و مزایای خود بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته است. اجرای دیوار سبز طبیعی یا دیوار سبز مصنوعی، موجب پیشرفت شما در کار و زندگی شما میشود. شما میتوانید با بهره گیری از کارشناسان و مهندسین با تجربه شرکت سورن بام برای اجرای دیوار سبز تماس حاصل فرمایید.

سوال متداول

این نوع دیوار به دیوار یا سازه ساختمان متصل می شود ، سازه بسیار سبکی دارد و شبیه به تور هستند که از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشند ، گیاهان بر روی آن رشد آهسته دارند و به نگهداری مداوم احتیاج دارند .

1. دیوار سبز طبیعی سیمی

2. دیوار سبز طبیعی کابلی 

3. دیوار سبز طبیعی هیدروپونیک 

  • زیبایی دکوراسیون‌های داخلی و خارجی 
  • افزایش سرانه فضای سبز شهری 
  • ایجاد هوای مطبوع با دیوار سبز 
  • روح بخشیدن به محیط 
  • استفاده از دیوار سبز به عنوان عایق 

مقالات مرتبط
پروژه‌های دیوار سبز سورن بام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button