دیوار سبز هیدروپونیک دیوار زندگی ، بسیار مناسب برای رشد گیاهان است و دارای مزایای اکواوژیکی می باشند دیوار های سبز در اندازه و اشکال مختلف ساخته می شوند، اشکال و ابعاد آن بستگی به فضایی دارد که به آن اختصاص داده شده است و کاربری فضا دارد. دیوار های زندگی به 2 روش ساخته می شوند.

  1. دیوار های سبز هیدروپونیک
  2. دیوار های سبز مدولار

اجزاء تشکیل دهنده دیوار سبز هیدروپونیک دیوار زندگی:

  1. قاب محکم که بتوان آن را بروی دیوار پرچ کرد.
  2. پلی اتیلن ( در ابعاد مورد نیاز )
  3. ورق های نمدی
  4. مواد مغذی هیدروپونیک
  5. لوله های آبیاری
  6. مخزن و پمپ

طریقه ساخت دیوار سبز هیدروپونیک دیوار زندگی:

در مرحله اول قاب مورد نظر را با دو لایه نمد را بر روی یک طرف تخته پرچ کنید سپس تخته را بر روی دیوار نصب کنید لازم به ذکر است در هنگام نصب تخته به دیوار باید فاصله ایجاد کنید و حد فاصل تخته و دیوار اطمینان حاصل کنید، بعد از نصب تخته به دیوار به کاشت گونه های گیاهی انتخاب شده بپردازید و گیاهان را طوری کاشته شود که به ریشه آسیب نرسد و از آسیب ندیدن  ریشه اطمینان حاصل کنید زیرا موجب از بین رفتن گیاه می شود و در نهایت نصب لوله های آبیاری و سیستم کنترله که به صورت اتوماتیگ گیاهان را آبیاری می کند نصب می شود.

اجزاء تشکیل دهنده دیوار های سبز مدولار:

  1. استراکچر
  2. فلاور باکس های مخصوص که بر روی استراکچر قرار می گیرند.
  3. لوله و نازل های مخصوص سیستم آبیاری
  4. مخزن و پمپ
طریقه ساخت دیوار سبز مدولار :

در ابتدا به عایق بندی دیوار انتخاب شده می پردازیم سپس از نفوذ آب و هر گونه نشتی آب به دیوار اطمینان حاصل کرده به ساخت استراکچر می پردازیم که در ابعاد تعیین شده و سپس استراکچر را بر روی دیوار نصب می کنیم.

فلاورباکس های مخصوص دیوار سبز را عایق بندی کرده و گونه های گیاهی انتخاب شده را داخل فلاور باکس ها کاشته می شوند و در نهایت بر روی استراکچر نصب می شوند، در حین نصب فلاور باکس ها لوله های آبیاری همراه با نازل ها در داخل فلاور باکس ها نصب می شوند و در مرحله آخر سیستم آبیاری بر روی دیوار نصب می شود و بر مبنای گونه های گیاهی و شرایط آب و هوایی محیط تنظیم شده تا در زمان مشخص گیاهان به صورت اتوماتیک آبیاری شوند.

کاربرد دیوار های سبز :

محوطه سازی، روف گاردن؛ تراس سبز، فضای سبز، فضای داخلی و بیرونی و….