گیاهان آپارتمانی افزایش رطوبت در گیاهان یکی از موارد مهم سرحال نگه داشتن گیاه ، نگهداری رطوبت مورد نیاز آن است .قرار دادن زیر گلدانی یکی از روش های ایجاد رطوبت برای گیاهان است اما نه به همان صورت معمول ،بلکه زیر گلدانی را قدری بزرگتر از گلدان انتخاب نموده که نسبت به زیر گلدانی های معمول عمق بیشتری دارد این عمق حدود 10 سانت است .کف زیر گلدانی را نیز شن ریخته یا پوکه صنعتی و سپس آب میریزیم ،اما به اندازه ای که آب با ته گلدان تماسی نداشته باشد ( زیرا باعث پوسیده شدن ریشه گیاهان می شود ) پس گلدان را روی شن، پوکه یا زهکش قرار می دهیم.

آبیاری هوشمند گیاهان آپارتمانی
از سیستم آبیاری قطره ای هم میشود برای گیاهان آپارتمانی استفاده شود .این روش بسیار پر منفعت است و کاربرد های گوناگونی از جمله تنظیم زمان های ابیاری با توجه به نیاز گیاهان ، میزان و حجم اب مورد نیاز گیاهان و…است . از این گیاهان می شود در اجرای دیوار سبز در داخل منزل یا ادارات، روف گاردن ها ، تراس گاردن ها ، ابنماها و …هم استفاده کرد.
- گیاهان آپارتمانی
نگهداری گیاهان آپارتمانی
حال این سوال پیش می آید که آب وقتی تماسی با گلدان ندارد چه فایده ای دارد ؟با قرار دادن گلدان بر روی شن ها ، زمانی که آب تبخیر می شود رطوبت را بالا می برد و این دقیقا رطوبتی است که برای گیاه لازم است .هدف اصلی ما ایجاد رطوبت است که به روش های مختلف می توان آن را انجام داد ،یکی دیگر از روش ها اسپری آب در اطراف گیاه در تابستان است که بهتر است در گرم ترین ساعات روز انجام شود.
گیاهان آپارتمانی، شامل گلدار، برگی و گیاهان رونده و حتی درختچهها میشود. هر کدام از این گیاهان نیاز به مراقبت خاص خودشان دارند و نمیشود برای تمام آنها فرمولی یکسان پیچید.

تفاوت نگهداری گیاهان آپارتمانی در زمستان و تابستان
در زمستان نیز با دستگاه بخور یا قرار دادن کتری یا ظرفی آب بر روی بخاری هوای اتاق را مرطوب نمود. نکته مهم در اسپری آب بیش از حد اسپری نکردن آب و همچنین اسپری به صورتی که روی برگ ها قطره های آب جمع شود، زیرا ماندن آب و نور زیاد در آفتاب برگها را میسوزاند. همچنین افراط در اسپری آب در برخی گیاهان به دمبرگ ها آسیب می رساند .روش دیگری نیز که نسبت به روش های دیگر آسان تر است، قرار دادن گلدان ها در کنار هم است زیرا برگ ها دائما بخار ایجاد نموده که جمع کردن آن ها کنار هم می تواند محیط را مرطوب کند.