فضای سبز اولین برداشت بصری است که افراد نسبت به فضای رستوران یا همان باغ رستوران خواهند داشت.
این امر باعث شده محوطه سازی در رستوران ها و باغ رستوران ها رواج پیدا کند و امروزه بسیار حائز اهمیت می باشد.
در مرحله اول مشتریان وارد باغ رستوران شده نگران کیفیت غذا هستند و در مرحله دوم به محیط اطراف توجه می کنند.
این به آن معنی نمی باشد که در محوطه سازی رستوران، رستوران در اولویت نمی باشد، بلکه بعد از کیفیت غذا اولین چشم اندازی که برای مشتریان اهمیت دارد فضای محیط می باشد.
- طراحی دیوار های سبز
- ساخت آبنماوآبشارمصنوعی
- آلاچیق ، آلاچیق مدرن
- طراحی آلاچیق
چگونگی طراحی محوطه سازی باغ رستوران:
- ابتدا بازدید کارشناسان ازمحوطه باغ و دریافت اطلاعات از کارفرما
- در نظر گرفتن طرح ومحیط کارفرما با در نظر گرفتن ویژگی های زیر ساخت محوطه.
- در انتها با مطابقت دادن اطلاعات کارفرما و محیط، طراحی و محوطه سازی باغ رستوران، رستوران توسط کارشناسان شروع شده و پس از تایید نهایی اجرای پروژه آغاز شود.
عناصر طراحی باغ رستوران:
- باغ ستوران به صورت مدرن، کلاسیک و…
- باغ رستوران از لحاظ سازه ای چوبی، پل ها، پرگولاهای بزرگ، آلاچیق چهار فصل و…
- باغ رستوران از لحاظ سازه آبی–سنگی، انواع آبنماها دیواری، صخره ای، برکه ، آبشار و…
- طراحی باغ رستوران از لحاظ نورپردازی
مراحل طراحی باغ رستوران:
طراحی محوطه رستوران و حیاط:
طراحی درختان یا آلاچیقها و محیطی که برای سرو شام میباشد در این بخش حائز اهمیت است.
طراحی لژ خانوادگی و سالن:
فضایی مناسب و دلچسب برای مشتریان طراحی می شود.
در این محیط می توان بوفه و فضایی را برای اجرای موسیقی زنده اختصاص داد.
طراحی سفره خانه، آشپزخانه و انبار آشپزخانه:
تمامی انبارها و نمازخانه و سرویس بهداشتی و خوابگاه کارمندان و تجهیزات موردنیاز در این بخش قرار میگیرد. مکان موردنظر شما برای باغچه شما بهتر است مشرف به یک منظره طبیعی جذاب باشد و اگر این چین نیست بهتر است خودتان دست بهکار شوید و محیط مناسب و آرامی را برای مراجعهکنندگان فراهم کنید.