استفاده از سموم در نگهداری فضای سبز، گرچه استفاده از سموم شیمیایی همواره با اثرات بر محیط زیست همراه بوده در شرایطی که حالتهای بحرانی و طغیانی برای آفات و بیماریها پدید میآید به کارگیری از آنها را اجتناب ناپذیر کرده است. در شیوههای مدیریتی نوین استفاده از سموم در نگهداری فضای سبز این است که مقدار مصرف سموم به حداقل ممکن برسد.البته به تازگی سمومی بر پایه طبیعی و گیاهی مانند پیر تروم تولید شدهاند که اثرات سو زیست محیطی کمتری دارند اما به هر ترتیب اثرات آنها در کشتن عوامل بیولوژیک نظیر دشمنان طبیعی و پارازیتوئیدها (انگلها) بر کسی پوشیده نیست.




دسته بندی سموم در نگهداری فضای سبز
سموم در نگهداری فضای سبز شامل مواردی میشوند که بیشترین مراقبت را داشته باشند. سه دستهبندی کلی برای سموم در نگهداری فصای سبز، درختان و گیاهان وجود دارند.
1 – سموم آفت کش
2 – سموم قارچ کش
3 – سموم علف کش
سموم آفت کش و قارچ کش فضای سبز عموما به سه صورت تماسی،گوارشی و سیستمیک تقسیم بندی می شوند.سموم تماسی و گوارشی همانگونه که از نامگذاری آن ها مشخص است.

در صورت برخورد با حشره کش یا قارچ به داخل آن ها نفوذ کرده و موجب از بین رفتنشان می شوند. سموم سیستمیک در صورت پاشیده شدن بر روی قسمت های مختلف گیاه نظیر : برگ، ساقه و ریشه جذب شده و در شیره گیاهی جابه جا می شوند. در نتیجه آفات یا بیماریهایی که از قسمتهای مختلف گیاه تغذیه و رشد می کنند، با مصرف این سموم از بین خواهند رفت. سموم سیستمیک علاوه بر خاصیت خود می توانند خاصیت های تماسی و گوارشی را نیز به همراه داشته باشند.
از نمونه سموم تماسی و گوارشی در حشره کش ها دیازینون و موسپیلان م مثال سیستماتیک آن ایمیداکلوپراید می باشد که برای کنترل انواع حشرات مکنده نظیر شته، کنه ها و … به کار برده می شود. لازم به ذکر است که در صورت خرید و سفارش سموم دفع آفات نباتی با کارشناسان شرکت ما که اطلاع از شرایط کامل از شرایط اقلیمی و ملاحظات فنی دارند مشاوره بگیرید.