- سازه ی بام (سقف ساختمان)
- غشاء بام (ایزگام)
- محافظ غشاء ساختمان (موزایک)
- عایق ضد ریشه
- لایه محافظ عایق
- فیلتراسیون
- زه کشی، هوا دهی، انهار آب
- محیط کشت
- گیاه
از مهمترين مزاياي پشت بام سبز وزن كم آن است كه سقف هاي ساخته شده موجود تحمل وزن آن را بدون مقاوم سازي بصورت نرمال دارند.
- گابیون چیست ؟ گابیون ها قفس های فلزی مشبک ساخته شده اند ،که داخل آن را می توان با سنگ های قلوه ای و رودخانه ای ، تکه چوب های تزیینی و… پر کرد
- محوطه سازی فضای سبز
- محوطه سازی ، محوطه سازی باغچه
- طراحی وساخت فلاور باکس
- طراحی و اجرای بام سبز ، تراس سبز
- نحوه اجرای آبیاری قطره ای
مراحل اجرا بام سبز
عايق رطوبتي:
ابتدا بر روي بستر بام يك لايه عايق رطوبتي قرار می گیرد هدف از نصب اين لايه جلوگيري از امكان هر گونه نشتي و نفوذ آب به داخل سقف مي باشد.
لایه ضد نفوذ ریشه
روی عایق رطوبتی یک ورق از جنس پلاستيك قرارمی دهیم که کار آن علاوه بر محافظت از لایه عایق، از نفوذ ریشه گیاهانبه داخل سقف جلوگیری میکند.
به این لایه، لایه ضد نفوذ ریشه نیز گفته میشود.
لایه زهکش
از شنهای درشت برای زهکش استفاده میشود.
شنها در فاصله های مشخص روی لایه ضد نفوذ ریشه چیده میشوند، هدف از نصب این لایه هدایت جریان آب به سمت خروجی آب پشت بام میباشد.
لایه فیلتر
برای جلوگیری از بسته شدن لایه زهکش توسط خاک و بقایای گیاهی و همچنین امکان نگهداری خاک بر روی لایه زهکش از فیلتر استفاده می شود.
جنس فیلتر مورد استفاده از جنس پلي استر میباشد.
خاک
پس از قرار گرفتن این ساختار یک لایه خاک به ضخامت 8 تا 10 سانتیمتر ریخته میشود که این خاک ترکیبی از خاکهای مختلف بوده و علاوه بر سبک بودن دارای مواد مغذی لازم و کافی برای گیاهان نیزمیباشد.
گیاهان
در انتها گیاهانی کاشته می شود که در برابر عوامل جوی مانند: گرما و سرما، بادهای شدید، تابش مستقیم خورشید و کم آبی کاشته میشوند.
برای جلوگیری از حرکت خاک به درون خروجی آب پشت بام و همچنین بازبینی وضعیت لایه بندی پشت بام سبز و بررسی کارکرد صحیح و مطلوب سیستم روی خروجی آب بام ساختاری به نام اطاقک بازبینی قرار میگیرد.
در قسمتهايي از بام كه فضاي سبز نميباشد از چوب براي زيبايي بيشتر بهره گرفته ميشود.دهنده بام سبز اجزا تشکیل دهنده بام سبزاجزا تشکیل دهنده بام سبز اجزا تشکیل دهنده بام سبز