نورپردازی و طراحی فضای سبز

نورپردازی و طراحی فضای سبز

آنچه در این مقاله میخوانیم

در نورپردازی و طراحی فضای سبز باید اصول نورپردازی را مدنظر قرار داد، چرا که عدم رعایت این  اصول می تواند نواقص بزرگی را در پروژه بوجود آورد . محوطه ساختمان را باید به گونه ای طراحی کرد که برای همسایگان مجاور، مزاحمتی بابت تابش نور ایجاد نشود. برای اینکه زیبایی محوطه سازی را دوچندان کنیم بهتر است شکل و ظاهر چراغ ها را به گونه ای انتخاب کنیم که از لحاظ زیبایی مناسب محیط باشند .

یکی از پر اهمیت ترین فضاهایی که نیاز به نورپردازی و تامین روشنایی دارند پیاده رو ها و گذرگاه های عابر پیاده هستند ، چرا که این محیط ها به همراه خیابان ها شریان های اصلی شهر و زندگی شهری را می سازند.

نورپردازی و طراحی فضای سبز

نورپردازی و طراحی فضای سبز

سوالات متداول نورپردازی و طراحی فضای سبز

1. اصول طراحی نورپردازی فضای سبز به چه صورت می‌باشد؟

2. انواع نورپردازی محوطه

3. تفاوت چراغ پایه بلند با پایه کوتاه چیست؟

1.اصول  نورپردازی و طراحی فضای سبز چیست؟

  • هنگام انتخاب نوع چراغ ها به بهینه بودن مصرف انرژی الکتریکی آنها توجه شود .
  • نورپردازی در محوطه ها و باغ های خصوصی و یا محوطه های عمومی با اهداف ایمنی، زیبایی محوطه در شب، دسترسی، امنیت، تفریح و ورزش و رویدادهای اجتماعی انجام می شود.
  • نور مستقیما بر چشم ناظران تابیده نشود چون موجب خیرگی آنها و آزار همسایگان می شود .
  • از لحاظ امنیت، نورپردازی محوطه باید به گونه ای باشد که چهره افراد از فاصله حداقل ۵ متری برای اشخاص و هم چنین دوربین مدار بسته قابل رویت باشد.
  • برای نقاط کور باغ می توان از چراغ های پروژکتوری مجهز به باطری خورشیدی استفاده کرد و یا از دوربین های مدار بسته دید در شب بهره برد.
نورپردازی و طراحی فضای سبز

نورپردازی و طراحی فضای سبز

2. چند نوع نورپردازی محوطه داریم؟

یکی از اصول نورپردازی توجه به انواع آن می باشد که می توان نورپردازی دیوار، نورپردازی کف، نورپردازی پوشش گیاهی، نورپردازی آبنما، نورپردازی آلاچیق، نورپردازی پرگولا، نورپردازی فلاور باکس، نورپردازی دیوار سبز طبیعی و مصنوعی،نورپردازی گابیون و نورپردازی استخر و … را

نام برد.

3. کاربرد چراغ های پایه بلند و پایه کوتاه چیست؟

چراغ های پایه دار وقتی که نور بیشتر مورد نیاز باشد از این نوع نورپردازی استفاده می شود و چراغ بر روی پایه و یا روی یک ساختار محوطه قرار می گیرد. اغلب برای ورودی ها، نرده ها و اطراف سکوها به کار می روند. هم چنین این چراغ ها در مسیرهای محوطه قرار می گیرند. این نوع چراغ ها برای شاخص کردن یک فضا و یا یک عنصر استفاده می شوند.

نورپردازی و طراحی فضای سبز

نورپردازی و طراحی فضای سبز

شرکت سورن بام در زمینه طراحی و اجرای معماری منظر فعالیت های بیشماری دارد و در زمینه نور پردازی فضای باز نیز فعالیت بیشماری دارد ،  هم چنین در ساخت و اجرای انواع المان های فضای باز از جمله : آبنما ، آلاچیق ، دیوار سبز ، پرگولا و … نیز فعالیت دارد .

برای مشاوره رایگان ،بازدید از محل پروژه و اجرای تخصصی با ما تماس بگیرید .

مقالات مرتبط
پروژه‌های نورپردازی سورن بام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button