نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

آنچه در این مقاله میخوانیم

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی که امروزه می توانیم فضاهای سبز را به شکل های مختلف در محوطه داخلی و خارجی طراحی و اجرا نماییم .دیوار سبز یکی از المان های پرطرفدار در بین افراد می باشد که با اجرای آن در کنار دیگر المان ها مانند آبنما و فلاورباکس و… می توانیم جذابیت دیوار سبز را بیشتر و فضای درست شده را دل انگیز تر نماییم .از طرفی با اجرای دیوار سبز طبیعی و یا مصنوعی بر روی دیوار اصلی حیاط ،باغ و یا روف گاردن و تراس گاردن خود چشم نواز بودن محیط خود را دوچندان می کنید.

برای داشتن فضای سبز در قسمت های مختلف می توانیم با کاشت گل و گیاهان در داخل باکس ها و یا این گیاهان را به صورت گرین وال بر دیواره ها اجرا نماییم . گاهی در قسمتی از فضایی می خواهیم فضای سبز را داشته باشیم اما با توجه به شرایط محیطی و نداشتن نور مناسب امکان کاشت گل و گیاهان در این مکان ها امکان پذیر نمی باشد . از این رو برای داشتن فضای سبز در این قسمت ها از گل و گیاهان مصنوعی برای سرسبز کردن فضا می توان استفاده نمود . نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی از جمله المان هایی می باشد که برای داشتن فضای سبز در محیط های بدون شرایط رشد گیاهان می توان طراحی و اجرا کرد .

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

عوامل انتخابی دیوار سبز مصنوعی

گیاهان دیوار سبز مصنوعی نیاز به نگهداری ندارند که در نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی نیاز به آبیاری ، نور، کود و خاک نداشته ،زیبایی و شادابی در تمامی طول سال و در هر شرایط آب و هوایی ، نظافت و نگهداری دیوار سبز مصنوعی آسان می باشد و از ماندگاری بالایی برخوردار است ،گیاهان دیوار سبز مصنوعی دارای وزن پایین می باشند و این وزن سبک ، یکی از برتری های دیوار سبز مصنوعی نسبت به دیوار سبز طبیعی بوده و برای نصب بر روی دیوار های ضعیف ایده آل هستند، قیمت دیوار سبز مصنوعی نسبت به دیوار سبز طبیعی پایین تر می باشد .

رنگ سبز در گیاهان، باعث آرامش و نشاط در مخاطبین می شود. دیوار سبز مصنوعی، چشم اندازی زیبا و دلنشین را برای افراد ایجاد می کند و حس طبیعت را القا می کند .

سوالات متداول نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

  1. کاربرد دیوار سبز طبیعی و مصنوعی
  2. تفاوت اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی
  3. اجرای دیوار سبز مصنوعی
  4. اهمیت دیوار سبز مصنوعی
  5. نورپردازی دیوار سبز مصنوعی
  6. نحوه اجرا دیوار سبز طبیعی
  7. دو عامل مهم در اجرای دیوار سبز طبیعی

1. کاربرد اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی چیست ؟

  • زیباسازی دیوارهای کهنه و قدیمی ساختمان های فرسوده
  • فضای داخلی اماکن عمومی مثل ایستگاه مترو
  • فضای داخلی ساختمان های مسکونی
  • درمانگاه، بیمارستان، آسایشگاه
  • مهد کودک ، مدرسه
  • سالن انتظار پایانه مسافری فرودگاه ، راه آهن و…
  • تالار جشن و مراسم رسمی
  • سالن همایش ، کنفرانس ، کنسرت
  • رستوران ، کافی شاپ ، سفره خانه
  • تراس و بالکن
  • در لابی فروشگاه و مراکز خرید
  • ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی و هتل ها
  • سالن های زیبایی

2. تفاوت ظاهری دیوار سبز طبیعی و مصنوعی در چیست ؟

دیوار سبز مصنوعی

بسیاری از افراد در فاصله چند متری به سختی می توانند طبیعی یا مصنوعی بودن گیاهان دیوار سبز را تشخیص دهند ، به همین دلیل دیوار سبز مصنوعی از لحاظ ظاهری مشابه به دیوار سبز طبیعی بوده است ولی از دیوار سبز مصنوعی برای زیباسازی نرده و فنس دیوارها بزرگراه، پایه پل ها ، ورودی و خروجی تونل ها ستون ها تراس آپارتمان ، جان پناه در طراحی و اجرای روف گاردن استفاده می شود .

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

3. شیوه اجرای دیوار سبز مصنوعی چگونه است ؟

بخش های انتخابی برای اجرای دیوار سبز مصنوعی را با استفاده از پنل ها و پوشش های گیاهی به صورت عمودی در ابعاد و متریال های متنوع اجرا می کنند . نصب دیوار سبز مصنوعی به وسیله ابزار و تجهیزات بسیار ساده هم چون میخ یا پیچ و در بعضی از موارد توسط چسب انجام می شود . برای نصب دیوار سبز مصنوعی، ابتدا باید محل دقیق اتصال میخ و پیچ را مشخص کنیم . سپس میخ را بر روی نقاط پیش بینی شده گذاشته و با چکش به آن ضربه می زنیم تا درون دیوار تثبیت گردد. برای نصب قطعات دیوار سبز مصنوعی بر روی نرده یا فنس، معمولا از سیم مفتول فلزی با روکش پلاستیکی سبز رنگ استفاده می شود. در برخی از محیط ها دیوار سبز مصنوعی را بر روی استراکچر نصب و اجرا می نمایند .

4. ویژگی های دیوار سبز مصنوعی یا Green wall چیست ؟

دیوار سبز یا گرین وال مصنوعی از ماده پلی اتیلن ساخته می شود که نسبت به گرما عایق است، این ویژگی سبب می شود تا در تابستان، از نفوذ گرمای بیرون به داخل ساختمان جلوگیری شود و در زمستان نیز جلوی خروج گرما از طریق دیوارها به بیرون از ساختمان را می گیرد. هم چنین با نصب دیوار سبز مصنوعی در اماکن پر رفت و آمد ، می توان تا حدود زیادی صدای مزاحم را کاهش داد.

5. نورپردازی دیوار سبز مصنوعی چگونه است ؟

اجرای نورپردازی دیوار سبز ، تاثیر شگفت انگیزی بر زیبایی و جذابیت آن می گذارد. به طوری که رنگ های متنوع گیاهان آن در کنار یکدیگر به خوبی دیده می شود .

دیوار سبز طبیعی

برای داشتن فضایی سبز در محیط کار و زندگی و داشتن روحیه ای بالا می توانیم با اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی حس طبیعت را در مخاطبین بر انگیزیم .

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

نحوه اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی

6. دیوار سبز طبیعی متشکل از چه چیز هایی می باشد ؟

7. دیوار سبز های طبیعی نیازمند چه مواردی می باشد ؟

  • نور کافی
  • شرایط آب و هوایی مناسب با گیاه

دیوار سبز های طبیعی را می توانیم در قسمت های خارجی و داخلی ساختمان ها بکار ببریم ، در قسمت های خارجی ساختمان نمای زیبایی را به ملک  داده ارزش آن را افزایش می دهد . برای داشتن گیاهی سالم و رشد خوب این گیاهان، نگهداری نکته مهمی می باشد . نگهداری آن ها بر اساس محیط کاشت آن ها متفاوت می باشد .

سیستم های آبیاری گیاهان باید به نحوی باشد که گیاه مقدار آب کافی را دریافت کند تا مانع از پوسیدگی و خرابی آن ها نشود . این سیستم ها می تواند هم به صورت دستی باشد و هم به صورت اتوماتیک . برای دیوارهای سبزی که می خواهند سیستم آبیاری خودکار را اجرا کنند باید با استفاده از حس گرهای مخصوص آبیاری که در برابر خشکی فعال می شوند،عملیات آبرسانی به گیاهان به بهترین نحو انجام شود. همان طور که گفته شد هدف از آبیاری،رساندن آب به گیاهان می باشد ،در این مرحله هدف از توزیع آب ، تغذیه ریشه گیاهان و آبرسانی دقیق و رساندن مواد مغذی به ریشه گیاهان است.

8. المان های مورد استفاده در انواع دیوار سبز چیست ؟

.

مقالات مرتبط
پروژه‌های دیوار سبز سورن بام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button