ساخت دیوار سبز در خانه ، دیوار سبز یک دیوار پوشیده شده از گیاهان تقریبا خاصی است که هم در محیط داخلی و در محیط خارجی می توان استفاده کرد. گونه های گیاهی که در محیط  داخلی استفاده می شود با گونه های گیاهی محیط خارجی فرق می کند و معمولا از این نوع گیاهان استوایی استفاده می شود.

نوع آبیاری این گیاهان به صورت دستی و یا به صورت اتوماتیک توسط سیستم های آبیاری هوشمند می باشد که بهترین روش آبیاری سیستم اتوماتیک می باشد که جهت آبیاری از قبل تنظیم می شوند و در زمان تعیین شده آبیاری به صورت یکپارچه صورت می گیرد.

 ساخت دیوار سبز در خانه و مزایای بسیاری دارد، از جمله:

اینکه می تواند در جاهایی که ما امکان استفاده از فضای سبز در محیط گسترده و افقی را نداریم به صورت عمودی و در حداقل استفاده از فضای افقی برای ما مورد استفاده قرار بگیرد.

همچنین می تواند یک عایق صوتی و حرارتی باشد و از نفوذ مستقیم نور خورشید به داخل جلوگیری کند.

نگهداری و تخلیه آب گیاهان دیوار سبز خیلی حائز اهمیت است که می توان از طریق زهکشی مناسب این کار را انجام داد. اما اگر شرایط نگهداری دیوار های سبز طبیعی را نداشته باشیم، می توانیم از دیوار سبز مصنوعی استفاده کنیم.

نحوه  اجرا  دیوار سبز مدولار:

نحوه اجراء دیوار های سبز  به این صورت است که ابتدا عایق بندی را روی سطح دیوار اجرا می شود،  سپس نصب  استراکچر بر روی دیوار عایق بندی شده نصب  می شوند، سپس فلاور باکس ها را بر روی استراکچر نصب می شوند و گیاهان را در داخل فلاور باکس های مخصوص دیوار سبز قرار گرفته و در مرحله نهایی  سیستم آبیاری قطره ای همزمان با قرار دادن فلاورباکس ها بر روی استراکچر نصب می شود.

دیوار های سبز در چه فضاهایی امکان پذیر می باشد:

محوطه سازی، محوطه باغ، باغچه، حیاط، ویلا

روف گاردن

تراس سبز

پاسیو

در لابی منازل، اماکن اداری، تفریحی، تجاری، ورزشی و…