دیوار سبز در حیاط
دیوار سبز در حیاط ، دیوار سبز ترکیبی از قطعات با پوشش گیاهی از پیش کاشته شدهاند،
که به صورت عمودی و توسط سیستم استراکچر سبکی، با فاصله به نمای ساختمان نصب شده،
و یا به صورت مستقل خود ایستا میباشند. از دیوارهای زنده همچنین میتوان
در فضاهای داخلی ساختمان استفاده کرد. دیوارهای زنده، بسته به کارخانه تولید کننده آن،
جنس صفحات و نوع بیرونی و یا داخلی آن، جزئیات اجرایی متفاوتی دارند.
در این روش در تمام ارتفاع و در تمام سطح دیوار گیاه کاشته میشود .
- نحوه اجرای دیوار سبز
مزایای دیوار سبز در حیاط :
دیوار سبز در حیاط فقط به زیبایی آن ختم نمیشود همچنین وجودشان باعث حفاظت از ساختمان در برابر نور خورشید باران و برف و نوسانات حرارتی میگردد از دیگر مزایای دیوار سبز، توانایی مجدد استفاده از آب است. گیاهان با شکستن ترکیبات و مواد مغذی در آب آلوده، به صورت مجدد از آن استفاده میکنند؛ دیوار سبز در حیاط دامنه وسیعی از فواید زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی را نیز در بر میگیرند.
پوشاندن نمای ساختمان با پوشش گیاهی، از نظر ابعاد زیست محیطی کاهش آلودگی هوا و آﻻیندهها، کاهش گازهای گلخانهای، کاهش دمای محیط پیرامون و تعدیل پدیدهٔ جزیره گرمایی شهری، کاهش آلودگی صوتی، کاهش مصرف انرژی و در یک کلام بهبود کیفیت محیط زیست نقش تعیین کنندهای دارند.
- محوطه سازی با دیوار سبز طبیعی
- اجرای دیوار سبز نمای سبز
از نقطه نظر اقتصادی نیز دیوار سبز در حیاط با افزایش سطح فضای سبز، حفاظت از سازه بنا و نیز بعد زیباسازی محیط به ارزش بنا میافزاید.
دیوار سبز به عنوان عایق حرارتی :
دیوار سبز در حیاط با ایجاد عایق حرارتی موجب ذخیره انرژی گرمایش و سرمایش در زمستان و تابستان و در نهایت کاهش هزینههای در ارتباط با مصرف انرژی میشود. سیستم آبیاری قطرهای دیوارهای سبز و چرخش آب در سیستم، منجر به ایجاد فضای سبز با حداقل مصرف در آب است. این دیوار همانند عایقی ست که به تنظیم درجه حرارت داخلی ساختمان کمک میکند. مشاهده شده است که سطح خارجی دیواری که متصل به دیوار سبز است، ۱۰ درجه خنک تر از یک دیوار در معرض هوای آزاد است با افزایش هزینهها و کمبود انرژی، این ویژگی دیوار سبز سبب کاهش مصرف انرژی در سرمایش و یا گرمایش انرژی میشود. این سازهها توانایی ای را دارند که صورتحساب برق شما را تا ۲۰٪ کاهش دهند.