اجرای دیوار سبز زنده در اولین مرحله اجرای دیوار سبز کارشناس از محل پروژه بازدید کرده و با توجه به شرایط محیط یکی از روش های اجرای دیوار سبز را به کارفرما پیشنهاد میدهد.

انواع دیوار سبز زنده :

  • روش مدولار
  • روش کابلی یا دیوار سبز زنده
  • حجمی

دیوار سبز کابلی:

شامل کابل های روکش دار با ضریب حرارتی بالا و اتصالات مهارکننده وتجهیزات مکملی مانند فلاورباکس ها در ابعاد مختلف است.

در این روش میتوان از گیاهان رونده با رشد کند یا سریع استفاده نمود.

در این سیستم گیاهان بعد از کاشته شدن درون باکس های مخصوص برروی شبکه کابل کشی شده روی دیوار رشد میکنند، و به مرور زمان سطح دیوار را میپوشانند.

از مزیت های این روش میتوان به قابلیت اجرا در متراژ و طرح دلخواه اشاره نمود.

روش اجرای دیوار سبز کابلی

در این روش با توجه به ابعاد دیوار ردیفی از فلاور باکس ها در راستای طول فضا اجرا میشود.

از آنجا که گیاهان رونده حداکثر 3.5 تا 4 متر ارتفاع رشد میکنند به ازای هر 4 متر ارتفاع یک ردیف و در هر متر طول یک عدد فلاور باکس اجرا میشود. اسکوب های فلزی شبکه ای فاصله ای بین 25 تا 30 سانتی متر داشته و فراصل کابل ها بین17 تا 23 سانتی متر است.

اجرای دیوار سبززنده مدولار:

این سیستم از پانل های پیش ساخته و بصورت مدولار استفاده میشود.این پانل ها برروی دیوار مورد نظر نصب شده و گیاه داخل آن کاشته میشود. در اجرای دیوار سبز زنده انتخاب گونه گیاهی براساس سرعت رشد و دوام اهمیت بسیاری دارد.

روش اجرای دیوار سبز زنده

در این روش ابتدا با توجه به ابعاد کار روی دیوار شبکه ای از پروفیل آهنی نصب شده، و سپس فلاور باکس های پیش ساخته و ضد زنگ در فواصل مشخص روی دیوار کار شده که داخل آن ها لایه فیلتر و زهکش قرار میگیرد.در این روش برخلاف دیوار سبز کابلی از گیاهان همیشه سبز و متراکم استفاده میشود.این دیوار را میتوان در ابعاد مختلف حتی مینیاتوری و کوچک و در تمام فضاها مانند تراس ها، بام های سبز و…اجرا نمود.