اجرای دیوارسبز و فضای سبز : فضای سبزی که بر روی دیوار های به صورت عمودی توسط گیاهان رونده ایجاد می شود ، را دیوار سبز یا همان  Green wall می نامند . دیوار سبزها در اکثر نقاط  به صورت طبیعی ایجاد می شوند و در برخی موارد توسط طراحان می تواند با اصول مهندسی مناسب در مکانهای دلخواه فضای سبز ایجاد کرد ، دیوار سبز در محیط های مختلف تاثیر خاصی در محیط زیست و زیبایی در محیط دارد .دیوار های سبز کاربرد های بسیاری دارند این دیوارها را می توان زیر سقف ها و روی کف با سازه های فلزی u  شکل با روش های بسیار مطمئن نصب می گردند و سایز های مختلف به عنوان دیوارهای بیرونی یا جداکننده داخلی قابل استفاده می باشند . برای داشتن دیوار سبز زیبا شما عزیزان می توانید اطلاعات خود را در اختیار شرکت سورن بام قرار داده و شرکت توسط تیم طراحی خلاق  و کارشناسان مجرب  فضای شما را طراحی کند.

معماری سبز

شرکت سورن بام در زمینه ی معماری سبز و پایدار فعالیت های بیشماری  کرده از جمله : طراحی و ساخت آبنما ، طراحی دیوار سبز ، آلاچیق ، طراحی محوطه ، محوطه سازی باغ ، ویلا ، روف گاردن , حیاط ، تراس و…  همچنین درتولید و طراحی و ساخت انواع فلاور باکس ها و تولید پنل های دیوار سبز نیز فعالیت می کند .

انواع دیوار سبز شامل :

1- دیوار سبز هیدرویونیک .

2-دیوار سبز کابلی .

3- دیوار سبز توسط فلاور باکس ها .

4- گلدانهای دیواری و دیوار های سبز مدولار .

 

 

 گیاهانی که در دیوار سبز مورد استفاده قرار می گیرند :

گیاهانی که در دیوار سبز مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر زیبایی باید با  شرایط محیط سازگاری داشته باشند،

اکثرا گیاهان اجرای دیوارسبز و فضای سبز از حساسیت کمتری برخوردارند ، از گیاهان مقاوم به خشکی و کم آبی که با شرایط آسان تری می توانند

رشد کنند استفاده می شود ، در دیوار سبز از گیاهانی که رشد کمتری دارند استفاده می شوند تا روزانه به مراقبت نیازی نداشته باشند .

ویژگی های اجرای دیوارسبز و فضای سبز :

1- سبک بودن تا 10% وزن دیوار های سنتی .

2-عایق حرارتی بسیار بالا .

3-عایق حرارتی صوتی  .

مزایای استفاده از دیوار سبز  :

  • استفاده در فضای کوچک و بزرگ .
  • آبیاری آسان
  • صرفه جویی در مصرف آب
  • ایجاد دمای مناسب
  • ایجاد فضای دلپذیر و زیبا در محیط

معایب استفاده از دیوار سبز :

  • محدودیت در انتخاب گونه های گیاهان .
  • کافی نبودن زمان برای رشد سریع .
  • یکپارچه بودن و یکنواخت بودن دیوار.

نکات تکمیلی در طراحی اجرای دیوارسبز و فضای سبز :

دیوار سبز سورن بام  را می توان در محیط خانه ،محل کار و .. استفاده کرد و طراوت و شادابی را در هر محیط ایجاد کرد .

طراوت و هوای تازه در محیط حاکم می باشد ، فراموش نشود که در هر محیط از گیاه مخصوص به آن استفاده شود .

از گیاهانی که از رشد کمتری برخوردارند استفاده شود تا نیازی به رسیدگی هر روز آن نباشد .

گیاهان دیوار سبز  باعث جذب گرد و غبار شده و آلودگی فضا را کاهش می دهد .

تقسیم بندی دیوار سبز :

  • نماهای سبز
  • دیوار های اکسیژن ساز

نماهای سبز در اجرای دیوارسبز و فضای سبز :

در نما های سبز گیاه بر روی سطح نما حرکت می کند. در این سیستم  گیاه رونده و یا پیچ در حالی که ریشه در زمین دارند شروع به بالارفتن از ساختمان و دیوار می کنند که اخیراً برای نمای سبز سازه ایی حمایت کننده در نظر می گیرند .

دیوار های اکسیژن ساز:

این نوع دیوار سبز خود به دو دسته فعال و غیر فعال تقسیم می شود ، دیوار سبز فعال جدید ترین نو دیوار سبز هستند که از هوای تصفیه شده توسط گیاهان در سیستم تهویه ساختمان استفاده می شود . این سیستم بر مبنا و اساس علم تصفیه بیلوژیکی هوا با واسطه گیاهان بر مبنای تحقیقات به دست آمده از بیمارستان واترلو است . دیوار سبز فعال با تصفیه بیولوژیکی ظرفیت تصفیه هوا را افزایش می دهد ؛پوشش های طبیعی آن موتور های تصفیه کننده و پاک هستند که با مکش هوا از ریشه گیاهان عمل می کند .

دیوار سبز

غیر فعال هیچ گونه حرکتی از هوا از ریشه گیاه به درون هوای ساختمان دیده نمی شود .و ابهامات زیادی در باره تاثیر این سیستم برروی کیفیت هوای ساختمان دارد . بعضی از آ نها در درون شیشه نگه داری می شوند تا جریان هوای قابل پیش بینی نسبت به آنچه در دیواره های غیر فعال رخ می دهد داشته باشند . به طور کلی می توان گفت هیچ مکانیزمی برای گردش هوا در سیستم غیر فعال وجود ندارد ؛ به صورت باز نگه دای می شوند تا بهبودی نسبی در گردش هوای آزاد ایجاد کنند .

در اجرای دیوارسبز و فضای سبز دیواره های اکسیژن ساز در نزدیکی ساختمان ها و به صورت مستقل قرار می گیرند و توسط ساختمان مهار می شود و جزئیات مختلف و زیادی از آن برای طراحی وجود دارد که اکثر آن ها مربوط به چگونگی نگه داری و گیاه بر روی دیوار و شکل قالب های حفاظت و نگهداری است.