اجرای دیوار سبزطبیعی
اجرای دیوار سبزطبیعی ، به صورت کلی اجرای دیوار سبز به سه روش کابلی و مدولار و هیدروپونیک اجرا میشود. روش هیدروپونیک (دیوار زندگی) از جدیدترین روشهای اجرا می باشد که از خاک مدرن که بصورت مایع میباشد استفاده میکنند. از معایب این نوع روش اجرا هزینه بالا و طول عمر کمتر دیوار سبز و مزیت آن سبک بودن سیستم می باشد. نکته حاﺋز اهمیت در اجرای دیوار سبز عایق بندی مخصوص دیوار سبز است تا از نفوذ آب به سطح دیوار جلوگیری کند و سپس استراکچرها را نصب میکنیم و در مرحله نهایی فلاورباکس هایی را که با پوشش گیاهی موردنظر آماده کردیم همراه با سیستم آبیاری نصب میکنیم.
- دیوار سبز پروژه مرزداران
- دیوار سبز پروژه پیروزی
- دیوار سبز شرکت نان سحر
- اجرای دیوار سبزطبیعی
- دیوار سبز کردان
- دیوار سبز
- دیوار سبزمدولار، دیوار زنده
- دیوار سبز برج افرا
- دیوار سبز در روف گاردن
- کاشت گیاهان دیوار سبز
- کاشت گیاهان دیوار سبز
- اجرای دیوار سبزطبیعی
فواید دیوار سبز اجرای دیوار سبزطبیعی:
دیوارهای سبز به عنوان یک عایق گرما و سرما در فصل تابستان و زمستان عمل می کند و مانع از هدر رفتن انرژی داخل ساختمان می شود و همچنین میتواند به عنوان یک عایق صوتی و پارتیشن فضاهای داخلی و خارجی استفاده کرد. دیوار سبز علاوه بر فواید مهندسی دارای فواید ظاهری میباشد و برای تسکین روح و روان اشخاص مؤثر است.
آلودگی های هوا را به خود می گیرد و پروسه پاک بودن هوای محیط و خنک شدن سریع را ارتقا می دهد. دیوار زنده یا همان دیوار سبز می تواند از سازه ساختمان اعم از داخلی و خارجی محافظت کند. خرید خانه های ویلایی و بهره بردن از حیاط با پوشش گیاهی در شهرهای بزرگی چون تهران بسیار پرهزینه می باشد، بنابراین با اجرای دیوارهای سبز در فضاهای داخلی یا بام ساختمان ها با هزینه کمتری میتوان از فضای سبز بهره برد.
انواع گونه های گیاهی دیوار سبز:
به این نکته باید توجه داشت که در حین اجرای دیوار سبز گیاهان و پوشش گیاهی با توجه به اقلیم و شرایط آب و هوایی و متناسب با آن منطقه استفاده شود. گیاهان انتخابی باید در برابر تابش مستقیم آفتاب، سرما، گرما و بارندگی دارای شرایط ایده آل و مقاوم باشند. بهترین نوع گیاهان مورد استفاده در دیوار سبز عبارتند از: هدرا، یاس شیروانی، گندمی، پنجه کلاغی،پیچک و…
نگهداری پس از اجرای دیوار سبز :
برای طراوت و شادابی گیاهان، نگهداری از آن یکی از مهمترین مراحل پس از کاشت گیاهان و اجرای دیوار سبز است. سیستم آبیاری دیوارهای سبز آسان می باشد، زیرا به صورت منظم و اتوماتیک انجام می شود و تنها رسیدگی خاک ان مدنظر می باشد که می توان یکی از مراحل مهم پس از اجرای دیوار سبز باشد. این امر استفاده از کودهای ارگانیک که از طریق غبارپاشی یا تزریق در خاک امکانپذیر می باشد که باعث رشد گیاه می شود. محل قرارگیری دیوار سبز باید در فضایی باشد تا حداکثر بهره از نور طبیعی را برد.
مجموعه : دیوار سبز